Abordarea noastra

element1.2

Elle Live Studio lucreaza cu site-uri de videochat in care majoritatea clientilor sunt americani, canadieni si europeni, cu posibilitatea de a bloca accesul anumitor tari cum ar fi Romania, Italia, etc…

La studioul nostru de videochat, Elle Live Studio, confidentialitatea este reciproca si un punct forte pentru noi. Confidentialitatea modelelor noastre este respectata fie ca este vorba de identitate, fie de imagine. Oferim si cerem acelasi lucru.

Pe langa toate acestea, la studioul nostru de videochat, beneficiezi de un sistem periodic de bonusare care poate consta in bani, sedinte foto profesionale, abonamente SPA, abonamente fitness etc…

A fi model la un studio profesional de videochat nu presupune nimic ilegal. Nu e o rusine sa faci bani din imaginea ta, toate vedetele o fac si sunt apreciate pentru asta.

Cateva din site-urile cu care colaboram

Intrebari Frecvente

Desigur. Activitatea de videochat se desfasoara in conditii legale sub incidenta legii, reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.
Clientii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele. Tarifele pe minut pot varia intre 2$/minut si 5$/minut.
Conversatiile dintre un client si model sunt private ceea ce inseamna ca nimeni altcineva nu este prezent in camera in timpul orelor de lucru.
Nu, categoric nu! Nimeni nu te poate obliga sa faci ceva cu care tu nu esti de acord. Nici studio-ul si nici membrii cu care vei intra in contact nu au aceasta putere.
Castigurile sunt bazate pe comisioane 50%, care la randul lor, in functie de incasari pot creste.
Fiecare model are posibilitatea de a-si verifica singura incasarile direct pe site-urile cu care colaboram.
Aspectul fizic este unul important insa nu este ceea ce defineste aceasta activitate. Atitudinea si prezenta “scenica” pot compensa cu succes.
Studio-ul nostru beneficiaza de un program de lucru in 3 ture, acestea de cate 8 ore fiecare, din care o ora o reprezinta pauza. Exista si posibilitatea de angajare part-time de 4, respectiv 6 ore.
Studio-ul nostru lucreaza numai cu persoane de sex feminin.
Experienta este binevenita, dar nu este un criteriu. Studio-ul nostru te poate indruma in aceasta activitate.

Pentru angajare, avem nevoie de actul tau de indentitate pentru a putea dovedi ca ai varsta minima de angajare si anume 18 ani.

Te putem ajuta sa iti indeplinesti visele

INTRA IN CONTACT CU NOI