Intra acum in contact cu noi deoarece asa vei obtine cele mai bune si mai corecte informatii.

INTRA ACUM IN CONTACT CU NOI

Oferim Servicii de Calitate

element1.2

Acestea sunt sedinte foto profesionale, camere individuale pentru fiecare model dotate cu aparate de aer conditionat, lumini profesionale si aparatura performanta care iti asigura o claritate a imaginii in format HD.

Cum Functioneaza?

Mai jos sunt toti pasii pe care trebuie sa ii urmezi pentru a avea succes ca si model de videochat si pentru a-ti indeplini singura visele.

Contract

Deoarece acesta este un job legal, cel mai important act de care este nevoie pentru angajare este BULETINUL, in baza caruia faci dovada ca ai varsta minima de 18 ani.

Completarea profilului

Din momentul in care profilele au fost create, urmatorul pas este personalizarea acestora cu preferintele fiecarui model.

Pozele de profil

Se programeaza sedinta foto, unde unul dintre fotografii nostri iti creaza un portofoliu profesional de poze pentru a le atasa profilului tau.

Login

Dupa ce portofoliu de poze este gata si ai avut parte de trainingul necesar pentru inceperea activitatii, tot ce trebuie sa faci este sa dai login si sa incepi sa faci bani.

Testimoniale

MODELELE NE IUBESC

Elle Live Studio videochat mi-a oferit sansa sa descopar ca videochat-ul nu inseamna doar bani ci si o modalitate usoara de a intalni noi prieteni si de a avansa pe plan personal. Siguranta mediului de lucru si programul flexibil mi-au permis sa-mi continui studiile fara nici un fel de impediment.
Patricia, Elle Live Studio
Cand esti studenta veniturile sunt mici, nu iti gasesti usor un job cu program flexibil. Dupa o lupta intre prejudecati si dorintele mele, am ales sa lucrez in acest domeniu. Ca orice tanara imi doresc sa fiu mereu in pas cu moda (haine multe, cosmetice de calitate), sa merg in cluburi, multe vacante. Elle Live Studio este un studio de videochat profesionist, in fiecare zi un trainer imi este alaturi oferindu-mi sfaturi pretioase. La inceput eram timida, ma simteam stangace. Cu ajutorul echipei Elle Live Studio am devenit mereu vesela si optimista si, cel mai important, acum am destui bani pentru a-mi satisface capriciile.
Olive, Elle Live Studio
Sunt unul dintre cele mai vechi modele ale studioului. M-am angajat imediat dupa ce am terminat facultatea deoarece nu am gasit un job bine platit in domeniul pe care l-am studiat. Am cunoscut o echipa excelenta, o echipa profesionista care m-a ajutat sa imi maresc castigurile de la luna la luna. In acest moment veniturile mele sunt mult peste media salariilor din Romania. Am reusit sa obtin independenta financiara si sa imi indeplinesc visele.
Beatrice, Elle Live Studio
Buna, sunt Kathrine si as dori sa va impartasesc si voua ceea ce traiesc eu acum. Nu demult am decis sa practic acest job si sunt foarte incantata de ceea ce am intalnit aici. Lucrez cu niste oameni minunati, intr-un ambient foarte placut care te face sa uiti ca esti la munca, te inveselesc cand ai nevoie si ce e cel mai important inainte de toate iti sunt prieteni, fiind dispusi mereu sa te ajute. Conditiile de munca sunt foarte bune, programul este stabilit in functie de cerintele tale. Recomand cu incredere tuturor fetelor care doresc sa inceapa o cariera sau sunt inca nesigure sa incerce. Va pup dragelor si ganditi-va, meritati ce e mai bun!
Kathrine, Elle Live Studio

Te putem ajuta sa iti indeplinesti visele

INTRA IN CONTACT CU NOI